Yle Areena
Yle Areena

American Pie: Luokkakokous 2012 HD

Kaikki American Pie -komedioista tutut hahmot tekevät paluun uudessa elokuvassa American Pie: Luokkakokous! Kuka saikaan kenet, janottaako vanha suola, ovatko luokkakokoukset yhtä kosteita kuin kouluaikojen bileet – ja onko Stiflerin äiti edelleen MILF? On tullut aika kerätä jengi kasaan, kaivella vanhoja ja keksiä uusia kujeita.
Kymmenen vuotta sitten neljä kundia löi vetoa päästäkseen eroon poikuudestaan lukukauden loppuun mennessä. Nyt Jim ja Michelle ovat menneet naimisiin ja saaneet lapsen, Kevin ja Vicky eronneet ja Oz ja Heather kasvaneet erilleen – mutta Finch haikailee edelleen Stiflerin äidin perään. Koko joukko palaa kotikaupunkiinsa luokkakokoukseen verestämään nuoruusmuistoja. Yllätyksiä täynnä olevan viikonlopun aikana he näkevät mikä on muuttunut ja mikä pysynyt ennallaan.
American Pie -elokuvasta tuttu näyttelijäkaarti, mm. Jason Biggs, Alyson Hannigan, Seann William Scott, Mena Suvari, Chris Klein ja Eugene Levy, palaa esittämään tuttuja hahmoja legendaarisen high school -komediasarjan mehukkaassa jatko-osassa.
Katso American Pie: Luokkakokous
American Pie: Luokkakokous
Suomen
HD
Alkuperäinen nimi:

American Pie: Luokkakokous DVD/HD/VOD

Taille: 1.6 Gb
LE GENRE:Komedia, Romantiikka
Ohjaaja: Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg
Kesto: 1 t 50 min
Pääosissa: Jason Biggs, Alyson Hannigan, Chris Klein, Seann William Scott, Mena Suvari, Tara Reid, Thomas Ian Nicholas, Eddie Kaye Thomas, Jennifer Coolidge, Eugene Levy, Natasha Lyonne, Shannon Elizabeth

  • Elokuvia Verkossa
  • Traileri ››