Yle Areena
Yle Areena

3Simoa 2012 HD

Lasse ja Simo ovat pääkaupunkiseudulla toimivia murtovarkaita. Samoilla kulmilla asuu myös Eeva, jolla on ollut Simon kanssa yhden yön suhde. Eevan ja Simon tapaaminen tapahtui sen verran kosteissa merkeissä, ettei Eeva edes muista miehen kasvoja – ainoastaan nimen, jonka hän on antanut myös kohtaamisen seurauksena syntyneelle pojalleen. Oikea Simo keksii katalan juonen, jossa Lasse esittää Simo-vauvan isää Simoa.
Yhden päivän aikana Simo ja Lasse käyvät sekä syvällä että pinnalla selitysten suossa. He juoksevat karkuun, perustavat perheen, yrittävät selviytyä veloistaan ja pelastavat ihmishengen. Loppujen lopuksi kaikki menisi ihan hyvin, mutta Lasse vain ottaa isän roolin vähän liian tosissaan.
Finnkinon Facebook -sivustolle saadaan keskiviikko-iltana 19.9. live chat -tähtivieraiksi 3Simoa -leffan näyttelijät Paula Vesala (tuttu myös PMMP -yhtyeestä) sekä yksi Simoista, Olli Rahkonen. Paikalla myös leffassa sivuroolissa nähtävä käsikirjoittaja/tuottaja Jani Pösö. Tervetuloa kysymään kuulumisia ja keskustelemaan elokuvista Paulan, Ollin ja Janin kanssa tunnin ajan! Kolmikko vastailee elokuvan ystävien kysymyksiin näyttelemisestä ja elokuvien tekemisestä keskiviikkona 19.9. klo 18-19 osoitteessa www.facebook.com/finnkino.
Katso 3Simoa
3Simoa
Suomen
HD
Alkuperäinen nimi:

3Simoa DVD/HD/VOD

Taille: 1.7 Gb
LE GENRE:Komedia, Romantiikka, Kotimainen
Ohjaaja: Teemu Nikki
Kesto: 1 t 30 min
Pääosissa: Rami Rusinen, Olli Rahkonen, Paula Vesala, Iivari Salo, Pekka Strang, Matti Onnismaa, Antti Reini, Annika Aapalahti

  • Elokuvia Verkossa
  • Traileri ››