Yle Areena
Yle Areena

Ella ja kaverit 2012 HD

Timo Parvelan huippusuosittujen Ella-kirjojen sankarit valloittavat vihdoin valkokankaat koko perheen elokuvan Ella ja kaverit rynnistäessä elokuvateattereihin 28. joulukuuta 2012!
”Minä olen Ella ja olen toisella luokalla. Meillä on mukava luokka ja mukava opettaja. Paitsi että viime aikoina opettajaa ei ole näkynyt, koska meidän vanha koulumme lopetettiin ja meidät siirrettiin uuteen kouluun.
Täällä on kymmenentuhatta oppilasta ja niin paljon käytäviä, että emme ole vielä löytäneet uutta luokkaamme. Se on hassua, koska luokan piti olla ihan helpossa paikassa pannuhuoneen ja suksivaraston välissä. Olemme kyllä löytäneet liikuntasalin, jossa sata oppilasta pelasi pingistä yhdellä pöydällä ja ruokalan, jossa tarjoiltiin mysteerimöykkyjä sekä eksyneen tytön, joka on etsinyt omaa luokkaansa jo kolme kuukautta.
Luokka olisi kyllä hyvä löytää, koska opettaja lupasi odottaa meitä siellä. Ja opettajasta olisi ehkä apua selvittämään, kuka on Se Yksi ja miten se saataisiin tajuamaan, että on ihan tyhmä ajatus rakentaa vanhan koulumme päälle formularata.”
Myyntilistojen huipulla keikkuvat Ella-kirjat ovat tuttuja jokaisen kouluikäisen perheessä. Elokuva perustuu vuonna 2008 julkaistuun Ella ja Äf Yksi -kirjaan. Ellan ja ystävysten seikkailu saa niin lapset kuin aikuisetkin hykertelemään, mutta osuu nauruhermon lisäksi myös ajan hermolle.
Katso Ella ja kaverit
Ella ja kaverit
Suomen
HD
Alkuperäinen nimi:

Ella ja kaverit DVD/HD/VOD

Taille: 3.2 Gb
LE GENRE:Komedia, Seikkailu, Kotimainen
Ohjaaja: Taneli Mustonen
Kesto: 1 t 21 min
Pääosissa: Eero Milonoff, Kari Ketonen, Armi Toivanen, Ville Myllyrinne, Ville Virtanen, Pamela Tola, Tiina Weckström, Freja Teijonsalo, Aura Mikkonen, Emilia Paasonen, Jyry Kortelainen, Artturi Auvinen, Aki Laiho, Eerika Patrakka, Oliver Kivi, Eetu Julin

  • Elokuvia Verkossa
  • Traileri ››