Yle Areena
Yle Areena

Miesten välisiä keskusteluja 2013 HD

Kirjailija Kari Mairisaari (Juha Kukkonen) on niittänyt menestystä ja lööppinäkyvyyttä. Poliittiseksi satiiriksi persuista suunniteltu yhdeksäs romaani ei kuitenkaan ota syntyäkseen, kirjoittamisen päämäärä ja tarkoitus ovat hukassa. Yksityiselämäkään ei tarjoa vakautta. Mairisaari haastaa kuitenkin tekijyytensä ja astuu itselleen uusille poluille, joilla taustatutkimukset tekevät kipeää niin fyysisesti kuin henkisestikin.
Näennäisen kepeästä taiteilijaelämästä ei kirjoittamisprosessin edetessä ole enää tietoakaan. "Mitä toiselta hengen ottanut nuorukainen tuntee teon jälkeen?" - syyllisyyden teema ja Balkanin sodan kokeneet henkilöt, romaanihenkilö Vlatko elävänä esikuvanaan kokki Grako (Jari Virman), kuljettavat Mairisaarta tarinoillaan myös ulkomaille. Tekoprosessi joutuu erityisen koville, kun luotettu tukipilari, kustannustoimittaja Koivikko (Rea Mauranen) sairastuu vakavasti. Ymmärtämystä tarvitaan niin vanhoilta ystäviltä, ohjaaja Kaihualta (Aarni Kivinen) sekä ex-vaimolta (Ursula Salo) kuin uusiltakin ystäviltä, näyttelijä Sannalta (Pihla Penttinen).
Miesten välisiä keskusteluja kuvaa taiteentekemisen haasteita, ihmisten välisiä kohtaamisia ja ystävyyttä. Elokuva kurvaa jalkapallokentän, kapakan ja kirjailijakammion kautta vieraisiin maailmoihin, jotka kuitenkin ovat yksi ja yhteinen. Huumorilla varustettuna elokuva uskaltautuu elämän suurten kysymysten, syyllisyyden ja sovituksen, äärelle. Miesten välisiä keskusteluja, joista naisenkin on parasta ottaa selvää - ymmärtääkseen.
Katso Miesten välisiä keskusteluja
Miesten välisiä keskusteluja
Suomen
HD
Alkuperäinen nimi:

Miesten välisiä keskusteluja DVD/HD/VOD

Taille: 1.9 Gb
LE GENRE:Komedia, Draama, Kotimainen
Ohjaaja: Jarmo Lampela
Kesto: 1 t 56 min
Pääosissa: Juha Kukkonen, Pihla Penttinen, Aarni Kivinen, Rea Mauranen, Iina Kuustonen, Ursula Salo, Jari Virman

  • Elokuvia Verkossa
  • Traileri ››