Yle Areena
Yle Areena

Man of Steel 2D 2013 HD

Nuori poika oppii, että hänellä on uskomattomia voimia eikä hän ole tästä maailmasta. Nuorena miehenä hän matkaa selvittämään, mistä on kotoisin ja miksi hänet on lähetetty maahan. Miehen täytyy löytää sisältään sankari, jotta hän voi pelastaa maailman täystuholta ja nousta koko ihmiskunnan toivon symboliksi.
Elokuvan on ohjannut Zack Snyder (300, Watchmen) David S. Goyerin käsikirjoituksen pohjalta, joka perustuu Goyerin ja Christopher Nolanin (Yön ritari -trilogia) tarinaan. Clark Kentin / Supermanin roolissa nähdään Henry Cavill (Immortals) ja Daily Planet -toimittaja Lois Lanea esittää kolminkertainen Oscar®-ehdokas Amy Adams (Taistelija).
Clark Kentin ottovanhempina nähdään Oscar®-ehdokas Diane Lane (Kohtalokas syrjähyppy) sekä Oscar®-voittaja Kevin Costner (Tanssii susien kanssa). Oscar®-voittaja Russell Crowe (Gladiaattori) esittää Supermanin isää Jor-Eliä.
Katso Man of Steel 2D
Man of Steel 2D
Suomen
HD
Alkuperäinen nimi:

Man of Steel 2D DVD/HD/VOD

Taille: 1.9 Gb
LE GENRE:Toiminta, Seikkailu, Fantasia, Sci-fi
Ohjaaja: Zack Snyder
Kesto: 2 t 23 min
Pääosissa: Henry Cavill, Amy Adams, Laurence Fishburne, Diane Lane, Kevin Costner, Michael Shannon, Antje Traue, Russell Crowe

  • Elokuvia Verkossa
  • Traileri ››