Yle Areena
Yle Areena

Vieras 2013 HD

Näkymättömät tunkeilijat ovat valloittaneet maapallon ja sen asukkaat. Vieraat tunkeutuvat ihmisten pään sisään, valtaavat ensin ruumiin ja varastavat lopulta sielun. Ihmiskunta on jo lähestulkoon tuhoutunut, jäljellä on vain muutama sinnikäs vastarintaliikkeen taistelija, hekin pakotettuina elämään paeten.
Yksi näistä pakoilijoista on Melanie Stryder. Hänet saadaan kiinni ja luovutetaan tunkeutujalle, jota kutsutaan Vaeltajaksi. Ennen Melanieen siirtymistä tunkeutuja on asunut muilla planeetoilla ja ollut osa muita olioita. Häntä on varoitettu ihmisenä elämisen haasteista, tunnekuohuista ja muistoista. Melanien mieli on vahva: hän kieltäytyy luovuttamasta mieltään tunkeilijalle ja haihtumasta pois.
Vaeltaja yrittää selailla Melanien ajatuksia toivoen pääsevänsä muiden pakoilevien ihmisten jäljille. Melanie kamppailee vastaan. Hänen muistoistaan tulee Vaeltajan muistoja, ikävästään tämänkin ikävää. Vaeltaja ei enää erota itseään Melanien haluista, joten hänkin alkaa kaivata miestä, jota Melanie ei voi unohtaa. Melaniesta ja Vaeltajasta tulee tahtomattaan liittolaiset, kun he lähtevät vaaroja uhmaten etsimään miestä, jota he kumpikin rakastavat.
Stephenie Meyerin suosittuun kirjasarjaan perustuvan elokuvan on ohjannut Andrew Niccol (In Time).
Katso Vieras
Vieras
Suomen
HD
Alkuperäinen nimi:

Vieras DVD/HD/VOD

Taille: 1.7 Gb
LE GENRE:Jännitys, Sci-fi
Ohjaaja: Andrew Niccol
Kesto: 2 t 5 min
Pääosissa: Saoirse Ronan, Diane Kruger, William Hurt, Max Irons, Jake Abel

  • Elokuvia Verkossa
  • Traileri ››