Yle Areena
Yle Areena

Kick-Ass 2 2013 HD

Kick-Ass, Hit Girl ja Red Mist palaavat valkokankaille vuoden 2010 hittielokuvan jatko-osassa Kick-Ass 2.
Kick-Ass (Aaron Taylor-Johnson) ja Hit Girl (Chloë Grace Moretz) yrittävät elää tavallista elämää Mindynä ja Davena. Koulun päättyminen ja epävarmuus tulevaisuudesta saavat Daven kuitenkin haikailemaan paluuta, ja hän päättää perustaa Mindyn kanssa maailman ensimmäisen supersankaritiimin. Mutta pian Mindy jää kotona kiinni supersankaripuuhistaan, ja Hit Girl joutuu jäämään eläkkeelle.
Kick-Assin inspiroimana monet muutkin ovat ryhtyneet tosielämän supersankareiksi. Kun Mindy keskittyy taistelemaan koulun ilkeiden tyttöjen kanssa, yksin jäänyt Dave päättää liittyä uuteen Justice Forever -ryhmään, jota johtaa rautaisella otteellaan Colonel Stars and Stripes (Jim Carrey).
Samaan aikaan omaa ryhmäänsä kokoaa myös entinen Red Mist (Christopher Mintz-Plasse), jonka uusi hahmo on The Mother F%&*^r. Maailman ensimmäisen superroiston tavoitteena on kostaa Kick-Assille ja Hit Girlille, jotka tappoivat hänen isänsä. Suunnitelmassa on kuitenkin yksi aukko: jos aiheutat hankaluuksia yhdelle Justice Forever -ryhmän jäsenelle, saat vastaasi heidät kaikki.
Katso Kick-Ass 2
Kick-Ass 2
Suomen
HD
Alkuperäinen nimi:

Kick-Ass 2 DVD/HD/VOD

Taille: 3.2 Gb
LE GENRE:Komedia, Toiminta, Seikkailu
Ohjaaja: Jeff Wadlow
Kesto: 1 t 48 min
Pääosissa: Aaron Taylor-Johnson, Chloë Grace Moretz, Christopher Mintz-Plasse, Donald Faison, Jim Carrey, John Leguizamo

  • Elokuvia Verkossa
  • Traileri ››