Yle Areena
Yle Areena

2 Guns 2013 HD

Oscar®-voittaja Denzel Washington ja Mark Wahlberg johtavat nimekästä tähtikaartia elokuvassa 2 Guns. Räjähtävä toimintaleffa kertoo kahdesta kilpailevien tiedustelupalvelujen agentista, jotka päätyvät sattumusten kautta toimimaan yhdessä. Tämän ainutlaatuisen voimakaksikon välillä leijuu kuitenkin yksi iso kysymysmerkki: kumpikaan ei tiedä toisen olevan peitetehtävässä toimiva liittovaltion agentti.
DEA:n agentti Bobby Trench (Washington) ja laivaston tiedustelu-upseeri Marcus Stigman (Wahlberg) ovat jo 12 kuukauden ajan toimineet kimpassa – tosin hyvin vastahakoisesti. Huumeliigassa peitetehtävissä toimivat kovanaamat luottavat toisiinsa tasan yhtä vähän kuin rikollisiin, jotka heidät on lähetetty narauttamaan.
Kun yritys soluttautua meksikolaiseen huumekartelliin menee pahasti pieleen, esimiehet kiistävät Trenchin ja Stigmanin olevan heidän palveluksessaan. Ja kun kaikki sitten tahtovat heidät joko vankilaan tai mullan alle, he voivat lopulta luottaa enää vain toisiinsa. Kuitenkin heidän takaa-ajajiensa suureksi harmiksi roistoja vuosikausia esittäneiden agenttien arsenaaliin on matkan varrelta tarttunut myös muutama messevä konnankoukku.
Katso 2 Guns
2 Guns
Suomen
HD
Alkuperäinen nimi:

2 Guns DVD/HD/VOD

Taille: 1.4 Gb
LE GENRE:Komedia, Toiminta, Jännitys
Ohjaaja: Baltasar Kormákur
Kesto: 1 t 49 min
Pääosissa: Denzel Washington, Mark Wahlberg, Paula Patton, Bill Paxton, James Marsden, Edward James Olmos

  • Elokuvia Verkossa
  • Traileri ››