Yle Areena
Yle Areena

Frances Ha 2013 HD

The Squid and the Whale -komediastaan tunnetun Noah Baumbachin uusin elokuva Frances Ha vie suoraan Girls-sarjan ja Woody Allenin tuntemaan hurmaavan hauskaan New Yorkiin. Elokuvan 27-vuotiaana nimihenkilönä, alati itseään etsivänä modernina tanssijana ja unelmoijana lumoaa Greta Gerwig.
Frances Ha on parikymppinen tyhjäntoimittaja ja tyhjätasku, joka elää New Yorkissa parhaan ystävänsä Sophien (Stingin tytär Mickey Sumner) kanssa. Kun Sophie yllättäen haluaakin muuttaa poikaystävänsä kanssa yhteen, ei Frances tiedä mitä tehdä. Pitäisikö hänen itsenäistyä ja aikuistua, etenkin kun jopa nuoremmat alkavat tuntua häntä kypsemmiltä? Mukaansatempaava matka itsensä löytämiseen vie Francesin New Yorkin lisäksi Pariisiin.
Frances Han muissa sivurooleissa nähdään muun muassa Girls-sarjassa Lena Dunhamin sydämen vienyt omaperäinen Adam Driver. Ihastuttavan aidon komedian käsikirjoituksesta vastasi ohjaaja Noah Baumbachin lisäksi elokuvan päätähti Greta Gerwig.
Kriitikot ja katsojat ympäri maailmaa lumonnut mustavalkoinen komedia on jo valittu vuoden parhaimpien elokuvien joukkoon muun muassa Variety-lehdessä. Elokuva on Helsingin kansainvälisen Rakkautta ja anarkiaa -elokuvafestivaalin päätöselokuva syyskuussa 2013.
Katso Frances Ha
Frances Ha
Suomen
HD
Alkuperäinen nimi:

Frances Ha DVD/HD/VOD

Taille: 2.2 Gb
LE GENRE:Komedia, Draama
Ohjaaja: Noah Baumbach
Kesto: 1 t 26 min
Pääosissa: Greta Gerwig, Mickey Sumner, Adam Driver

  • Elokuvia Verkossa
  • Traileri ››