Yle Areena
Yle Areena

Muse - Live at Rome Olympic Stadium 2013 HD

Yli 60 000 fanin edessä 6. heinäkuuta 2013 kuvattu Muse - Live at Rome Olympic Stadium tallentaa Italian pääkaupungissa pidetyn unohtumattoman konsertin, jonka ylelliset lavasteet ja mahtava lavashow ylittävät kaikki tähänastiset Musen kiertueet. Devonista kotoisin olevat kolme koulukaverusta vievät yleisön lumoavalle matkalle käyttäen apunaan pyrotekniikkaa, valtavia digitaalisia skriinejä ja isoa esiintyjäkaartia. Konsertissa kuullaan 20 uskomattoman upealla monikanavaäänellä vahvistettua biisiä. Mukana on hittejä bändin uusimmalta studioalbumilta The 2nd Law ja klassikkoja kuten Uprising, Supermassive Black Hole, Time Is Running Out, Starlight ja Plug-in Baby.
Konsertti on kuvattu uusimmalla Ultra HD -tekniikalla. Leffateatteriyleisöllä on vertaansa vailla oleva tilaisuus kokea shown koko visuaalinen spektri, joka yhdistää hämmästyttävällä tavalla lavalla esiintyvän trion musiikillisen mestarillisuuden ja mahtavan lavakarisman välähdyksiin Olympiastadionista ja sen sisällä bändin musiikissa hurmioituneesti mukana elävästä, hoilaavasta ja vellovasta ihmismassasta.
Lopputekstien rullatessa ohi sekä haltioituneiden aplodien ja encore-huutojen vaimetessa irrotat otteesi penkistä ja palaat pikku hiljaa maan pinnalle ymmärtäen kokeneesi Musen parempana kuin koskaan. Hanki liput nyt.
Lipunmyynti käynnissä Finnkinon verkkokaupassa ja teattereissa, liput à 20 €. Lippuja voi myös varata; varatut liput on lunastettava neljän vuorokauden (4 x 24h) kuluessa varauksen tekemisestä.
Esitykset perjantaina 8.11. (Hki), lauantaina 9.11. (Vantaa, Tre, Tku) sekä maanantaina 11.11. (kaikilla Finnkinon paikkakunnilla pl. Espoo ja Rovaniemi).
Katso Muse - Live at Rome Olympic Stadium
Muse - Live at Rome Olympic Stadium
Suomen
HD
Alkuperäinen nimi:

Muse - Live at Rome Olympic Stadium DVD/HD/VOD

Taille: 2.4 Gb
LE GENRE:Konsertti, Event cinema
Ohjaaja: Matt Askem
Kesto: 1 t 35 min
Pääosissa: Matthew Bellamy, Dominic Howard, Chris Wolstenholme

  • Elokuvia Verkossa
  • Traileri ››