Yle Areena
Yle Areena

Broadwayn Romeo ja Julia 2014 HD

Ennakkoluulo. Viha. Petos. Ja toivo, että todellinen rakkaus voittaa. Yksi kaikkien aikojen suurimmista rakkaustarinoista…
Uusi ja häikäisevä tuotanto Romeosta ja Juliasta on moderni versio yhdestä Shakespearen rakastetuimmista näytelmistä. Broadway-näytelmän päätähtinä loistavat englantilainen Orlando Bloom (Pirates of the Caribbean, Taru sormusten herrasta) ja kaksinkertainen Tony-palkintoehdokas Condola Rashad. Ensimmäistä kertaa 36 vuoteen esitys palaa Broadwayn näyttämölle, jossa ohjaaja David Leveauxin tuo nykyaikaiset puitteet traagisen tarinaan ja dynaamista energiaa tähtiin kirjoitettuun kertomukseen rakastavaisista.
Vuonna 2014 tulee kuluneeksi 450 vuotta Shakespearen syntymästä. Tämä Broadwayn uusi Romeo ja Julia viehättää sekä teatterin ystäviä että ensimmäistä kertaa Shakespearen kokevia.
Esitys on taltioitu Richard Rogers -teatterissa, Broadwayllä New Yorkissa 27.11.2013.
Englanninkielinen, myös tekstitys englanniksi.
Romeo ja Julia nähdään tiistaina 1.4. klo 17.30 ja sunnuntaina 6.4. klo 12.00 Finnkinon teattereissa Helsingissä (Maxim), Espoossa (Sello), Vantaalla, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lahdessa, Oulussa, Porissa, Tampereella (Plevna) ja Turussa.
Liput 25 €; lipunmyynti alkaa 5.3. klo 10.00 Finnkinon verkkokaupassa ja teattereissa aukioloaikojen mukaan. Varatut liput on lunastettava 4 vuorokauden kuluessa varauksen tekemisestä.
Katso Broadwayn Romeo ja Julia
Broadwayn Romeo ja Julia
Suomen
HD
Alkuperäinen nimi:

Broadwayn Romeo ja Julia DVD/HD/VOD

Taille: 2.3 Gb
LE GENRE:Teatteri, Event cinema
Ohjaaja: David Leveaux
Kesto: 2 t 20 min
Pääosissa: Orlando Bloom, Condola Rashad, Brent Carver, Christian Camargo

  • Elokuvia Verkossa
  • Traileri ››