Yle Areena
Yle Areena

Tuhat kertaa hyvää yötä 2014 HD

Rebecca (Juliette Binoche) on yksi maailman parhaista sotavalokuvaajista. Hengenvaarallinen, nuoren itsemurhapommittajanaisen tarinaa dokumentoiva kuvauskeikka Kabulissa vie Rebeccan sairaalaan ja toipilaaksi kotiin. Kotona putoaa kuitenkin toinen pommi: Rebeccan aviomies Marcus (Nikolaj Coster-Waldau) ja tyttäret esittävät uhkavaatimuksen – sydäntäraastavat hyvästit on toivotettu liian monta kertaa ja nyt Rebeccan on valittava joko työ tai koti.
Rebecca joutuu mahdottoman valinnan eteen. Hänen rakkautensa perhettä kohtaan on ylittämätön, mutta samaan aikaan syyt, joiden vuoksi hän tekee työtään käyvät painavammiksi.
Koskettavan draamaelokuvan TUHAT KERTAA HYVÄÄ YÖTÄ ohjaaja Erik Poppe (Hawaii, Oslo) dokumentoi itse vuosien ajan sotia ja aseellisia konflikteja työskennellessään valokuvaajana mm. Reutersille. Elokuva on näiden tosielämän konfliktien inspiroima.
Pääosissa nähdään Juliette Binoche (Englantilainen potilas, Pieni suklaapuoti, Iltapäivä Toscanassa, Kesähetket) ja Nikolaj Coster-Waldau (Game of Thrones).
Katso Tuhat kertaa hyvää yötä
Tuhat kertaa hyvää yötä
Suomen
HD
Alkuperäinen nimi:

Tuhat kertaa hyvää yötä DVD/HD/VOD

Taille: 2.8 Gb
LE GENRE:Draama
Ohjaaja: Erik Poppe
Kesto: 1 t 57 min
Pääosissa: Juliette Binoche, Nikolaj Coster-Waldau

  • Elokuvia Verkossa
  • Traileri ››