Yle Areena
Yle Areena

What If 2014 HD

Wallacella (Daniel Radcliffe) ei pyyhi erityisen hyvin tyttöjen keskuudessa: kuivalla huumorintajulla varustettu, opintonsa kesken jättänyt nuorukainen on saanut pettyä kerran toisensa jälkeen. Kun jopa kämppäkaveri Allan (Adam Driver, Girls) löytää täydellisen tyttöystävän, turhautunut Wallace päättää lyödä hanskat tiskiin ja pistää rakkauselämänsä jäähylle.
Silloin hän törmää Chantryyn (Zoe Kazan), animaattoriin joka asuu yhdessä pitkäaikaisen poikaystävänsä kanssa. Varatusta tytöstä tulee nopeasti Wallacen läheisin ystävä, jonka kanssa voi puhua mistä vain aina lempielokuvista epäonnistuneisiin joululahjoihin. Viestiliikenteen kiivastuessa ja kemian tiivistyessä molemmat joutuvat pohtimaan, voiko paras ystävä ollakin elämän suuri rakkaus. Kannattaako hyvää kaveruutta riskeerata niinkin häilyväisen ja epävarman asian kuin rakkauden tähden?
Aikuistunut Harry Potter -elokuvien tähti Daniel Radcliffe, suloinen Zoe Kazan ja Girls-sarjasta tuttu Adam Driver näyttelevät pääosia indie-henkisessä romanttisessa komediassa. Muissa rooleissa nähdään mm. Mackenzie Davis, Rafe Spall ja Megan Park.
Katso What If
What If
Suomen
HD
Alkuperäinen nimi:

What If DVD/HD/VOD

Taille: 1.9 Gb
LE GENRE:Komedia, Draama, Romantiikka
Ohjaaja: Michael Dowse
Kesto: 1 t 38 min
Pääosissa: Daniel Radcliffe, Zoe Kazan, Adam Driver, Megan Park, Rafe Spall, Mackenzie Davis, Jemima Rooper

  • Elokuvia Verkossa
  • Traileri ››