Yle Areena
Yle Areena

Southpaw 2015 HD

Kiitetty ohjaaja Antoine Fuqua ("Training Day") ja käsikirjoittajat Kurt Sutter ("Sons of Anarchy") ja Richard Wenk ("The Mechanic") tuovat valkokankaalle elokuvan "Southpaw", joka kertoo tähtinyrkkeilijän ja kevyen keskisarjan maailmanmestarin Billy "The Great" Hopen (Oscar®-ehdokas Jake Gyllenhaal) kiehtovan tarinan.
Billy Hopella on kaikki - huikea ura, kaunis ja rakastava vaimo (Rachel McAdams), ihastuttava tytär (Oona Laurence) ja ylellinen elämäntyyli. Kun vastoinkäymiset sitten alkavat piinata hänen elämäänsä ja hänen pitkäaikainen managerinsa ja ystävänsä (Curtis "50 Cent" Jackson) hylkää hänet, hän vajoaa pohjalle.
Rähjäiseltä lähisalilta löytyy kuitenkin yllättävä pelastaja: Tick Willis (Oscar®-voittaja Forest Whitaker), joka tunnetaan entisenä ottelijana ja kaupungin kovimpien amatöörinyrkkeilijöiden valmentajana. Billyn ainoa vaihtoehto on panna tulevaisuutensa peliin Tickin neuvojen ja kärsivällisyyden varaan, ja niin hän käy elämänsä kovimpaan taisteluun yrittäessään sovittaa virheensä ja ansaitakseen takaisin rakkaidensa luottamuksen.
Katso Southpaw
Southpaw
Suomen
HD
Alkuperäinen nimi:

Southpaw DVD/HD/VOD

Taille: 1.4 Gb
LE GENRE:Draama, Urheilu
Ohjaaja: Antoine Fuqua
Kesto: 2 t 3 min
Pääosissa: Jake Gyllenhaal, Rachel McAdams, Forest Whitaker, Naomie Harris, Curtis "50 Cent" Jackson, Rita Ora, Clare Foley

  • Elokuvia Verkossa
  • Traileri ››