Yle Areena
Yle Areena

Sinister 2 2015 HD

Sinister-elokuvasta tuttu paha henki Bughuul jatkaa levittäytymistään pelottavalla vimmalla. 9-vuotiaat kaksoset Dylan ja Zach Collins (rooleissa oikeat kaksosveljekset Robert ja Dartanian Sloan) ovat muuttaneet äitinsä Courtneyn (Shannyn Sossamon, tv-sarja Wayward Pines) kanssa Illinoisissa sijaitsevaan syrjäiseen maalaistaloon. Se on tarpeeksi kaukana Courtneyn entisestä aviomiehestä Clintistä (Lea Coco), joka on kohdellut lapsia kaltoin. Poikiaan suojeleva äiti ei kuitenkaan tiedä, että kuolema on jo jättänyt merkkinsä taloon.
Entinen apulaissheriffi So & So (James Ransone, Sinister) toimii nyt yksityisetsivänä ja saa selville, että perheen piilopirtti on Bughuul-demonin seuraava ilmestymispaikka. So & So tahtoo kostaa kohtaamansa tragedian polttamalla talon maan tasalle ja pysäyttämällä Bughuulin hirmutekojen sarjan. Courtneyn ja kaksospojat tavatessaan hän tajuaa, että hänen on autettava heitä ennen kuin voi toteuttaa suunnitelmansa.
Courtney tai So & So eivät kuitenkaan tiedä, että Bughuulin aavelapset ovat jo järkyttäneet Dylania kotitekoisilla kaitafilmeillään, jotka ovat toinen toistaan kammottavampia...
Sinister 2 on hyytävä jatko-osa vuoden 2012 kauhuhitille Sinister ja sen takana on mm. Paranormal Activity ja Puhdistuksen yö -elokuvien tuotantotalo Blumhouse.
Katso Sinister 2
Sinister 2
Suomen
HD
Alkuperäinen nimi:

Sinister 2 DVD/HD/VOD

Taille: 3.2 Gb
LE GENRE:Kauhu
Ohjaaja: Ciaran Foy
Kesto: 1 t 37 min
Pääosissa: Shannyn Sossamon, James Ransone, Nicholas King

  • Elokuvia Verkossa
  • Traileri ››