Yle Areena
Yle Areena

Levyt ja valokuvat 2016 HD

Levyt ja valokuvat on elokuva 16-vuotiaasta Martasta, joka oppii näkemään.
Martta ja hänen äitinsä Anne tyhjentävät asuntoa, jossa isoisä on kuollut. Martta ei ota asunnosta paljoakaan mukaansa, mutta asiat jotka hän ottaa, osoittautuvat merkityksellisiksi tavalla, jota hän ei osannut odottaa. Sattumaa? Ehkei.
Pia Andellin ohjaama lyhytelokuva on kasvukertomus ja tarina äidin ja tyttären suhteen muuttumisesta - erään filmikameran toimiessa tönäisynä suuntaan minne mennä. Se myös pitää sisällään mysteerin, arvoituksen. Voiko kukaan koskaan tietää toisen elämästä kaikkea? Olennaistakaan?
Elokuvan pääosissa ovat Maissi Heikkilä ja Milka Ahlroth, muissa rooleissa Juha Hippi, Iiris Syrjä, Sesa Lehto, Lauri Tanskanen.
Levyt ja valokuvat: ohjaus Pia Andell, käsikirjoitus Ville Syrjä, kuvaus Pekka Uotila, leikkaus Antony Bentley, ääni Kirsi Korhonen, musiikki Timo Hietala, tuotanto Of Course My Films/ Pia Andell. Rooleissa: Maissi Heikkilä, Milka Ahlroth, Juha Hippi, Iiris Syrjä, Sesa Lehto, Lauri Tanskanen.
Elokuva on saanut "Paras pohjoismainen fiktio"-palkinnon Minimalen-festivaaleilla Norjassa. Suomessa elokuva palkittiin Parhaan elokuvan palkinnolla Itämeren alueen elokuvafestivaalilla Baltic Herringissä.
Kieli: suomi / Tekstitys: englanti
Katso Levyt ja valokuvat
Levyt ja valokuvat
Suomen
HD
Alkuperäinen nimi:

Levyt ja valokuvat DVD/HD/VOD

Taille: 2.8 Gb
LE GENRE:Lyhytelokuva, Kotimainen
Ohjaaja: Pia Andell
Kesto: 0 t 30 min
Pääosissa: N/A

  • Elokuvia Verkossa
  • Traileri ››