Yle Areena
Yle Areena

Tomorrow - kohti parempaa huomista 2016 HD

Mitä jos sinulle ei kerrottaisi maailman surkeudesta, saasteista, ylikulutuksesta ja epäoikeudenmukaisuudesta, vaan sen sijaan näytettäisiin mitä on jo tehty paremman huomisen hyväksi? Juuri tämän ranskalaiset ohjaajat Mélanie Laurent ja Cyril Dion tekevät mullistavassa dokumentissaan, jonka tulisi olla jokaisen katselulistalla tänä vuonna.
Ranskan Oscar-palkinnon eli Césarin vastikään saanut elokuva Tomorrow on osoittautumassa yhdeksi merkittävimmistä katalysaattoreista alhaalta ylöspäin suuntautuville toimintatavoille. Dokumenttia on kutsuttu paikallistoimijoiden Pingviinien marssiksi (March of the Penguins), se on rikkonut lähes kaikki ennätykset ranskankielisessä Euroopassa ja saanut yleisön kuin yleisön jaloilleen osoittamaan suosiotaan elokuvan loputtua.
Elokuva luotsaa katsojan arkielämäämme koskettavien eri osa-alueiden läpi optimistisella otteella, haasteita kuitenkaan väheksymättä. Jokaista dokumentin kattamaa viittä teemaa kohden – maanviljely, energia, talous, demokratia, koulutus – ohjaajat haastattelivat asiantuntijoita sekä tapasivat tavallisia ihmisiä, virkamiehiä ja yrittäjiä, jotka ovat onnistuneesti ottaneet käyttöön ratkaisuja parempaa tulevaisuutta varten.
Myös Suomi saa dokumentissa huomiota. Laurent ja Dion vierailevat nimittäin Espoon Kirkkojärven peruskoulussa, jossa rehtori Kari Louhivuori esittelee heille suomalaista koulutusjärjestelmää.
Elokuvan kaikki tuotto käytetään nepalilaisten koululaisten hyväksi Smile4Hope Finland Säätiön kautta.
Suomen elokuvasäätiön ohjelmistotuki 2016.
Kieli: englanti, ranska / Tekstitys: suomi
Katso Tomorrow - kohti parempaa huomista
Tomorrow - kohti parempaa huomista
Suomen
HD
Alkuperäinen nimi:

Tomorrow - kohti parempaa huomista DVD/HD/VOD

Taille: 2.2 Gb
LE GENRE:Dokumentti
Ohjaaja: Mélanie Laurent, Cyril Dion
Kesto: 1 t 58 min
Pääosissa: N/A

  • Elokuvia Verkossa
  • Traileri ››