Yle Areena
Yle Areena

Atomic Blonde 2017 HD

Oscar-voittaja Charlize Theron räväyttää luut murskaavan toimintatrillerin pääosassa. Theron on Lorraine Broughton, MI6:n kylmähermoinen palkkatappaja. Salaisen palvelun huippuagentti on voittamaton yhdistelmä vakoojaa, viettelijää ja armotonta tappajaa, joka valjastaa kaikki kykynsä tehtäviensä suorittamiseen – ja hengissä selviämiseen. Broughton lähetetään aikapommin lailla tikittävään ja vallankumousta kihisevään, kylmän sodan repimään Berliiniin tehtävänään viedä korvaamattoman arvokas asiakirja pois epävakaiden olosuhteiden ravistelemasta kaupungista. Broughton yhdistää voimansa kollegansa David Percivalin (James McAvoy) kanssa luoviakseen tiensä läpi vaarallisen pelin.
Atomic Blonden on ohjannut David Leitch (John Wick, tuleva Deadpool 2) ja sen päärooleissa Theronin ja McAvoyn rinnalla nähdään John Goodman, Til Schweiger, Eddie Marsan, Sofia Boutella ja Toby Jones. Elokuva perustuu Oni Pressin julkaisemaan sarjakuvaan ”The Coldest City”, jonka ovat tehneeet Anthony Johnston ja kuvittaja Sam Hart. Kurt Johnstad (300) vastaa käsikirjoituksesta.
Katso Atomic Blonde
Atomic Blonde
Suomen
HD
Alkuperäinen nimi:

Atomic Blonde DVD/HD/VOD

Taille: 2.9 Gb
LE GENRE:Toiminta, Jännitys
Ohjaaja: David Leitch
Kesto: 1 t 55 min
Pääosissa: Charlize Theron, James McAvoy, Sofia Boutella, John Goodman, Til Schweiger, Eddie Marsan, Bill Skarsgård, Toby Jones

  • Elokuvia Verkossa
  • Traileri ››