Yle Areena
Yle Areena

Game Night 2018 HD

Jason Bateman (Kaameat pomot -elokuvat, TV-sarja Sukuvika) ja Oscar-ehdokas Rachel McAdams (Spotlight, Dr. Strange) yhdistävät voimansa New Line Cineman toimintakomediassa Game Night. Elokuvan ovat ohjanneet John Francis Daley ja Jonathan Goldstein, joille tämä on jo toinen yhteistuotanto sitten elokuvan Loma.
Batemanin ja McAdamssin rinnalla nähdään Billy Magnussen (Vakoojien silta, TV-sarja American Crime Story), Sharon Horgan (TV-sarja Catastrophe), Lamorne Morris (TV-sarja Kolme miestä ja tyttö), Kylie Bunbury (TV-sarjat Pitch, Under the Dome), Jesse Plemons (Black Mass, TV-sarja Fargo), Danny Huston (Wonder Woman, X-Men Origins: Wolverine), Chelsea Pereti (TV-sarja Brookyn 99) sekä Michael C. Hall (TV-sarjat Dexter ja Mullan alla) ja Kyle Chandler (Manchester by the Sea, TV-sarja Bloodline).
Bateman ja McAdams ovat Max ja Annie, joiden jokaviikkoisten peli-iltojen panokset kovenevat, kun Maxin karismaattinen veli Brooks (Chandler) järjestää murhamysteeribileet, joihin kuuluu valekonnia ja leikkiagentteja. Kun Brooks siepataan, kaikki olettavat sen kuuluvan peliin... eikö? Mutta kun nämä kuusi pelihullua ryhtyvät ratkaisemaan arvoitusta napatakseen voiton, heille alkaa valjeta, että tämä “peli” – eikä liioin Brooks – ole ihan sitä, mitä he ovat kuvitelleet. Kaoottisen peli-illan aikana ystävykset huomaavat uppoavansa yhä syvemmälle vaaraan jokaisen johtolangan viedessä heidät uuteen yllättävään käänteeseen. Ilman sääntöjä, pisteitä tai tietoa siitä, ketkä oikeastaan pelissä ovatkaan mukana, luvassa voi olla jännittävin pelivoitto koskaan... tai sitten kohtalokas tappio.
Elokuvan Game Night on käsikirjoittanut Mark Perez (Accepted). Tuottajina toimivat John Davis (Joy), John Fox (TV-sarja Blacklist), Jason Bateman ja Jim Garavente (Bad Words) sekä vastaavina tuottajina Marc S. Fischer, Richard Brener, Michael Disco ja Dave Neustadter.
Katso Game Night
Game Night
Suomen
HD
Alkuperäinen nimi:

Game Night DVD/HD/VOD

Taille: 1.9 Gb
LE GENRE:Komedia, Toiminta
Ohjaaja: John Francis Daley, Jonathan Goldstein
Kesto: 1 t 40 min
Pääosissa: Jason Bateman, Rachel McAdams, Billy Magnussen, Sharon Horgan, Lamorne Morris, Jesse Plemons, Kylie Bunbury, Danny Huston, Michael C. Hall, Kyle Chandler

  • Elokuvia Verkossa
  • Traileri ››