Yle Areena
Yle Areena

Kaksi kuningatarta 2019 HD

Kaksi kuningatarta kertoo karismaattisen Maria Stuartin (Oscar® -ehdokas Saoirse Ronan, Lady Bird) myrskyisästä elämästä. 16-vuotiaana Ranskan hallitsijaksi noussutta ja 18-vuotiaana leskeksi jäänyttä Mariaa painostetaan uuteen avioliittoon. Hän uhmaa määräilijöitään ja palaa synnyinmaahansa Skotlantiin ottaakseen uudelleen haltuunsa hänelle kuuluvan kruunun.
Sitten Skotlanti ja Englanti päätyvät voimakastahtoisen Elisabet I (Oscar® -ehdokas Margot Robbie) vallan alle. Nuoret kuningattaret seuraavat toinen toisiaan yhtä aikaa haltioituneina ja kauhuissaan. Kilpaillessaan vallasta ja rakkaudesta kahden kuninkaallisen naisen on päätettävä, miten pelata valtapeliä miesten hallitsemassa maailmassa.
Maria ei halua jäädä hallitsijana pelkäksi symboliseksi keulakuvaksi: hän vaatii itselleen Englannin kruunua ja nousee uhmaamaan Elisabetia. Hoveissa sikiävät petokset, salaliitot ja kapinat horjuttavat hallitsijoiden asemia ja uhkaavat muuttaa historian kulkua.
Katso Kaksi kuningatarta
Kaksi kuningatarta
Suomen
HD
Alkuperäinen nimi:

Kaksi kuningatarta DVD/HD/VOD

Taille: 2.3 Gb
LE GENRE:Draama, Historiallinen, Oscar-ehdokas
Ohjaaja: Josie Rourke
Kesto: 2 t 4 min
Pääosissa: Saoirse Ronan, Margot Robbie, Jack Lowden, Joe Alwyn, Gemma Chan, Martin Compston, Ismael Martinez, Brendan Coyle, Ian Hart, Adrian Lester, James McArdle, David Tennant, Guy Pearce

  • Elokuvia Verkossa
  • Traileri ››