Yle Areena
Yle Areena

Muumilaakso juhlii! -tapahtuma Tennispalatsissa 2020 HD

Ensimmäisestä muumikirjasta tulee vuonna 2020 kuluneeksi 75 vuotta. Muumeja juhlitaan tämän kunniaksi ympäri vuoden erilaisissa merkeissä - kuten myös Muumilaakso juhlii! -tapahtumassa Finnkinolla 2.2.2020. Tule tapaamaan muumeja sekä toivottamaan heille onnea suuren juhlan kunniaksi! Paikalla on myös mahdollisuus tehdä muumeille onnittelukortteja.
Valloittavan Muumilaakso-sarjan toinen kausi alkaa pian! Muumipeikko on taas vuotta vanhempi ja pyristelee ahkerasti eroon Muumimamman ja Muumipapan turvallisesta helmasta. Tämä aiheuttaa draamaa ja sydänsuruja koko perheelle, mutta luvassa on myös naurua ja vauhdikkaita seikkailuja. Uusina hahmoina kaudella nähdään mm. Herra Virkkunen, Tuhto, Taikuri, Tiuhti ja Viuhti sekä Kalastaja.
Tapahtumassa esitettävät jaksot:
Episodi 1 Latua, herra Virkkunen! // Röyhkeä talviurheilusankari, Herra Virkkunen, hurmaa Niiskuneidin, ja Muumipeikon haasteeksi muodostuu voittaa ystävänsä huomio takaisin. Mutta kuka lopulta selviää voittajana egojen kaksintaistelussa?
Episodi 2 Nuuskamuikkunen ja tulenhenki // Muumilaaksoa uhkaa tulivuorenpurkaus. Muumipeikko joutuu kuumottavaan tehtävään: hänen on autettava Nuuskamuikkusta palauttamaan pieni tulenhenki takaisin tulivuoren syövereihin.
Suom. ääninäyttelijöinä mm. Satu Silvo (Muumimamma), Alina Tomnikov (Niiskuneiti), Markku Haussila (Nipsu), Taisto Oksanen (Hemuli), Lotta Lindroos (Mymmeli), Kristiina Halttu (Vilijonkka), Kari Ketonen (Kalastaja). Ruots. ääninäyttelijöinä mm. Carl-Kristian Rundman (Muumipappa), Edith Holmström (Niiskuneiti), Saga Sarkola (Pikku Myy), Andreas af Enehielm (Nipsu), Kristoffer Gummerus (Herra Virkkunen) ja Nina Hukkinen (Vilijonkka).
Katso Muumilaakso juhlii! -tapahtuma Tennispalatsissa
Muumilaakso juhlii! -tapahtuma Tennispalatsissa
Suomen
HD
Alkuperäinen nimi:

Muumilaakso juhlii! -tapahtuma Tennispalatsissa DVD/HD/VOD

Taille: 2.8 Gb
LE GENRE:Perhe-elokuva, Animaatio, Event cinema
Ohjaaja: DVD
Kesto: 1 t 5 min
Pääosissa: N/A

  • Elokuvia Verkossa
  • Traileri ››