Yle Areena
Yle Areena

Luokkakokous 3 - Sinkkuristeily 2021 HD

Renny Harlinin ohjaamassa Luokkakokous 3 -elokuvassa panokset kovenevat, kaikki pelimerkit isketään pöytään ja painetaan kaasu pohjassa kohti väistämätöntä. Minkä ilta toi, sen aamu amputoi.
Antti on ajautunut syvälle suomalaisen miehen epätoivoon. Työttömyys, yksinäisyys ja rahattomuus painavat ja porvoolaisen kamelin selkä on katkeamispisteessä. Pelastaakseen Antin itsetunnon ja mielenterveyden Tuomas ja Nippe päättävät viedä hänet sinkkuristeilylle, jonne päätyvät myös isä, kiinalainen mafia ja virolainen tappokone. Miehet huomaavat, että maailma on muuttunut, mutta pystyykö nelikymppinen muuttumaan? Itämeren aallokoissa jokainen mies joutuu kohtaamaan pimeimmät pelkonsa. Kuka nousee, kuka jää tuleen makaamaan? Kenestä paljastuu action-sankari, kuka oppii puhumaan tunteista? Tämä ei ole miesten ensimmäinen rodeo, mutta onko se jollekulle se viimeinen reissu?
Elokuvaa tähdittävät Sami Hedberg, Aku Hirviniemi ja Jaajo Linnonmaa. Solar Filmsin elokuvan tuottavat Markus Selin ja Jukka Helle ja sen levittää Nordisk Film. Elokuva on jatkoa Luokkakokous ja Luokkakokous 2 – Polttarit -menestyselokuville.
Katso Luokkakokous 3 - Sinkkuristeily
Luokkakokous 3 - Sinkkuristeily
Suomen
HD
Alkuperäinen nimi:

Luokkakokous 3 - Sinkkuristeily DVD/HD/VOD

Taille: 1.7 Gb
LE GENRE:Komedia
Ohjaaja: Renny Harlin
Kesto: 1 t 44 min
Pääosissa: Sami Hedberg, Aku Hirviniemi, Jaajo Linnonmaa

  • Elokuvia Verkossa
  • Traileri ››