Yle Areena
Yle Areena

Sound of Violence 2021 HD

Innovatiivisen kauhutrillerin päähenkilö on musiikkia yliopistolla opettava DJ ja kokeellisen musiikin säveltäjä Alexis (Jasmin Savoy Brown, mm. Scream 5, The Leftovers, Yellowjackets), joka kärsii harvinaisesta neurologisesta häiriöstä, aisteja sekoittavasta synestesiasta. Sen ansiosta nuori nainen pystyy näkemään tietyt äänet väreinä. Kyky tuottaa suloisesti päihdyttäviä äärituntemuksia, mutta se kuoriutuu esiin vain väkivaltaisissa tilanteissa.
Kun pikkutyttönä tilapäisesti kuulonsa menettänyt Alexis saa tietää kuuroutuvansa todennäköisesti pian uudelleen, käynnistyy kilpajuoksu aikaa vastaan. Nuoren naisen on saatava valmiiksi suuri kokeellinen sävellyksensä, jota varten eri tilanteista tallennettavat äänet jalostuvat oikeanlaisiksi ainoastaan päihdyttävän väkivallan kautta. Kun Alexiksen kämppäkaveri ja ihastus Marie (Lili Simmons) aavistaa asioiden nyrjähtäneen raiteiltaan peruuttamattomasti, kaaos on jo vaarassa riistäytyä käsistä.
Kokonaisuuden toimivuus on paljon velkaa elokuvan täydellisesti onnistuneelle roolitukselle. Jasmin Savoy Brown tekee pääosassa täysin ilmiömäistä työtä. Tärkeimmässä miesroolissa loistaa James Jagger, The Rolling Stones -yhtyeen Mick Jaggerin ja supermalli Jerry Hallin poika.
Suomalaisen ohjaaja-käsikirjoittaja Alex Noyerin kokonaan amerikkalaisnäyttelijöillä Yhdysvalloissa toteuttamaan Sound Of Violenceen tuovat kotimaista väriä myös mm. Cheekin musiikkivideoita ohjannut tuottaja-leikkaaja Hannu Aukia, leikkaaja Vertti Virkajärvi, säveltäjä Jaakko Manninen sekä äänileikkaaja Jussi Tegelman.
Katso Sound of Violence
Sound of Violence
Suomen
HD
Alkuperäinen nimi:

Sound of Violence DVD/HD/VOD

Taille: 2.8 Gb
LE GENRE:Jännitys, Kauhu
Ohjaaja: Alex Noyer
Kesto: 1 t 35 min
Pääosissa: Jasmin Savoy Brown, Lili Simmons, James Jagger

  • Elokuvia Verkossa
  • Traileri ››